Veendam, Kerkstraat 40 – 40a

  • IMG_0759 (Custom)
  • IMG_0760 (Custom)
  • WCVA Posters I

Koop €1 Koopprijs op vraagbaar - Belegging, Commercieel, Winkel
125 m² 3 Slaapkamers Print

VRIJBLIJVENDE VERKOOPINFORMATIE

Adres object: Kerkstraat 40 en 40a (9641AS) te Veendam

Locatie: Het object is gelegen op een A1 – locatie in het kernwinkelgebied namelijk de Kerkstraat van Veendam, nabij de Trekpleister, Takko Fashion, Wibra, Cecil, Schoenenreus, Bertus ten Hoor, Halfords, Xenos, Livera en diverse andere winkelketens.

De kadastrale kenmerken van de onroerende zaak luiden als volgt: Gemeente Veendam, Sectie D, Nummer 5574, Grootte 1 a 39 ca.

Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Omschrijving van het object: Het object bestaat uit een winkelpand met zelfstandige bovenwoning op eigen grond. De winkelruimte (ca. 125 m² VVO) is gelegen op de begane grond, deze is gelijkvloers en voorzien van  een betonnen vloer en frontbreedte van ca. 7m. De bovenwoning (ca. 90m²) is gelegen op de 1ste etage met eigen opgang en zolder te bereiken via de zijingang. Deze zijingang is te bereiken via een af te sluiten poort waar tevens de bovenwoningen nr. 40a en nr. 38a almede de achteruitgang van gebruikers pand nr. 38 en nr. 40 gebruik van maken. Een recht van overpad is gevestigd voor pand nr. 38 en nr. 38a.

Bestemming: Detailhandel

Koopgegevens

Koopcondities: Het object wordt te koop aangeboden op basis van de volgende voorwaarden.

De kernpunten van een eventuele transactie laten zich als volgt verwoorden:

Vraagprijs: opvraagbaar.

Transportdatum: in overleg

Voorbehoud: verkoper/eigenaar verkoopt het object onder voorbehoud van gunning en schriftelijke goedkeuring van haar aandeelhouders en directie.

Verklaring verkoper:

*             het object wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van het tekenen van de koopovereenkomst.

*             koper aanvaardt de feitelijke toestand waarin het complex zich bevindt.

*             koper wordt in de gelegenheid gesteld voor eigen rekening     een bouwkundige/technische inspectie uit te laten voeren.

*             koper dient binnen 4 werkdagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie af te geven of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Koopovereenkomst: Koper dient zijn notaris direct na overeenstemming opdracht te geven een concept koopakte op te stellen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Windt Commercieel Vastgoed Advies (WCVA)

De heer Peter Windt

Telefoonnummer: 06 – 36 44 31 07

Emailadres: Pwindt@wcva.nl

Locatie

Makelaar Peter Windt

  • Kantoor : +31(0)636443107
  • Mobiel : +31(0)636443107

<img class="alignnone size-full wp-image-864" src="https://wcva.nl/wp-content/uploads/2016/04/peterwindt.jpg" alt="peterwindt" width="167" height="250" />
Meer informatie

Contact

Loading...

Vergelijkbare objecten