Diensten

Diensten


Wat zijn onze diensten?


De diensten van WINDT Commercieel Vastgoed Advies

Aanhuur en aankoop

WINDT Commercieel Vastgoed Advies weet wat er in de markt Noord-Nederland speelt, wat de huidige marktprijzen zijn, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is. Ook weet WCVA welk aanbod er nog op de markt gaat komen en welke ruimtelijke ontwikkelingen nog gaan plaats vinden. Voor de aanhuur en aankoop beperkt WCVA zich niet tot het reguliere aanbod maar kijkt ook naar de mogelijkheden die niet ‘op de markt’ bekend zijn. Het vinden van de juiste huisvesting is een specialisme.

Verhuur en verkoop

Vanwege het juiste netwerk en lokale bekendheid kan WINDT Commercieel Vastgoed Advies het juiste huur-advies of verkoopwaarde betreffende het specifieke object afgeven. WCVA zal u vanaf het begin tot eind begeleiden door dit gehele huur -/ koop traject.
Kortom: WCVA zoekt voor u, te allen tijde in overleg met u, de juiste huurder of koper, gaat voor u onderhandelen over de prijs, maar natuurlijk ook over de voorwaarden, beoordeeld de contracten voor u en begeleidt u tot en met de oplevering.

Beleggingstransacties

Met het uitgebreide netwerk en kennis van de markt kan WINDT Commercieel Vastgoed Advies u optimaal begeleiden en adviseren bij beleggingen in het commercieel onroerend goed. Tot slot is vertrouwen van groot belang. Vertrouwen van de opdrachtgevers in de wetenschap dat WCVA de transacties optimaal, transparant, integer en geruisloos tot stand kan brengen

Taxaties

WINDT Commercieel Vastgoed Advies is dagelijks actief op de commerciële vastgoedmarkt, waardoor WCVA een zorgvuldige waardering van het te taxeren object kan afgeven.

Beheer

WINDT Commercieel Vastgoed Advies kan voor u als manager optreden van uw onroerend goed, u hebt dan alle tijd om uw focus te leggen op de activiteiten die uw corebusiness zijn. WCVA zal voor u de contacten met uw huurders onderhouden, contractmanagement uitvoeren, de huurpenningen innen, waar nodig incasso’s vorderen, mutaties verzorgen en het onderhoud in overleg met u begeleiden.

%d bloggers liken dit: